Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: ykb75w
(Skriv inn koden over.)

 

Brofoss sjef for nytt institutt

Knut Brofoss er ansatt som leder av det nyopprettede Statens Institutt for Rusmiddelforskning.

Ved reorganiseringen av de sentrale statlige organene på rusfeltet, SIFA og Rusmiddeldirektoratet, blir Statens Institutt for Rusmiddelforskning- SIR- nå opprettet. Lederen for det nye instituttet blir altså Knut Brofoss. Brofoss er tidligere ekspedisjonssjef i Sosial- og helsedepartementet. Han er jurist med en del kjennskap til rusfeltet fra sin tid i departementet.

Det er bestemt at SIR skal holde til i Rusmiddeldirektoratets sentrale lokaler i Øvre Slottsgate i Oslo. De fleste ansatte følger med over fra de eksisterende statlige organene. Spenning ble knyttet til ansettelse av ny leder. Da søkerlista forelå for noen uker siden, inneholdt den en del kjente og noen ukjente navn på rusfeltet. Blant de navn en kunne velge mellom, var det vanlig å tippe at Brofoss ville bli ansatt.

Brofoss er jurist av utdannelse. Fram til 1998 ledet han den avdelingen i departementet som behandler rusmiddelsaker. Før dette har han arbeidet i Lovavdelingen i Justisdepartementet. Instituttet får 26 stillinger og skal tre i funksjon 1.januar 2001.

Skrevet av:
Redaksjonen

Publisert:
08.03.2000

2019@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer

Brukerundersøkelse forebygging.no
(tar under 1 min)