Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: 2o0510
(Skriv inn koden over.)

 

Handlingsplaner godkjent

Sosial- og helsedirektoratet har godkjent handlingsplanene til alle kommunene som deltar i Regionprosjektet. Nå iverksettes de konkrete tiltakene som kommunene har vedtatt å gjennomføre.

De 9 kommunene som deltar i prosjektet har alle gjennomført fasen med utarbeidelse av egne planer og godkjenning i kommunestyrene. Nå er alle handlingsplanene og budsjettene godkjent i Sosial- og helsedirektoratet. Alle handlingsplanene er lagt ut på nett, og du vil finne dem ved å klikke deg inn på hver enkelt kommune. 

Det har også vært foretatt en sentral opplæring i noen av tiltakene som skal gjennomføres i flere kommune, blant annet Ansvarlig vertskap, RAR-registrering og familieprogrammet Kjærlighet og grenser (Iowa Strengthening Families program). Kommunene er nå godt i gang med å sette i gang de konkrete tiltakene som de har valgt ut.

Sosial- og helsedirektoratet er fornøyd med framgangen i prosjektet:

- Vi synes kommunene har gjort et kjempearbeid. Alle lokale ressurser er dratt med, og prosjektene er forankret på høyt nivå, både administrativt og politisk, sier prosjektleder Anders Abelgaard.

Skrevet av:
Redaksjonen

Publisert:
07.03.2004

2020@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer

Brukerundersøkelse forebygging.no
(tar under 1 min)