Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: 1xbfti
(Skriv inn koden over.)

 

Regionprosjektet godt i gang

Sosial- og helsedirektoratet har godkjent handlingsplanene til alle kommunene som deltar i Regionprosjektet. Nå iverksettes de konkrete tiltakene som kommunene har vedtatt å gjennomføre.

De 9 kommunene som deltar i prosjektet har alle gjennomført fasen med utarbeidelse av egne planer og godkjenning i kommunestyrene. Nå er alle handlingsplanene og budsjettene godkjent i Sosial- og helsedirektoratet. Det har også vært foretatt en sentral opplæring i noen av tiltakene som skal gjennomføres i flere kommuner, blant annet Ansvarlig vertskap, RAR-registrering og familieprogrammet Kjærlighet og grenser (Iowa Strengthening Families program). Kommunene er nå godt i gang med å sette i gang de konkrete tiltakene som de har valgt ut.

Sosial- og helsedirektoratet er fornøyd med framgangen i prosjektet:

-- Vi synes kommunene har gjort et kjempearbeid. Alle lokale ressurser er dratt med, og prosjektene er forankret på høyt nivå, både administrativt og politisk, sier prosjektleder Anders Abelgaard.

Regionprosjektet er en del av regjeringens handlingsplan mot rusmiddelproblemer. 24 millioner kroner er satt av til å iverksette anbefalte rusforebyggende tiltak i utvalgte kommuner.

Regionprosjektet har egen hjemmeside: http://www.forebygging.no/region

Skrevet av:
Redaksjonen

Publisert:
07.03.2004

2020@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer

Brukerundersøkelse forebygging.no
(tar under 1 min)