Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: ojbkd1
(Skriv inn koden over.)

 

Klara klok og Ung Helse i ny drakt

Både Klara klok og Ung Helse fremstår i ny drakt, - med nytt design og lay out. De veletablerte nettjenestene har søkt å gjøre tjenesten mer brukervennlig for de mange unge brukerne over hele landet og for de som administrerer sidene.

Spørretjenesten Klara Klok har vært en helsetjeneste for norsk ungdom siden 1999. Den ble utviklet og eies av Nordland Fylkeskommune, men blir fullfinansiert av Sosial- og Helsedirektoratet.  Det er sosial- og helsedirektoratet som i samarbeid med UNG i Nordland som står bak tjenesten unghelse.no.

På Klara Klok kan ungdom anonymt stille spørsmål til et bredt sammensatt fagpanel innenfor temaene Helse, Forhold og familie, Rusmidler og Seksualitet. Spørsmålene besvares innen én uke og publiseres på nettsiden. I tillegg kan man søke i en rikholdig database etter tidligere spørsmål og svar. Unghelse inneholder en oversikt over en rekke helsetilbud for ungdom over hele landet og brukerne kan lett søke seg fram til det helsetilbudet de trenger akkurat der hvor de bor. Aktuelle helsenyheter for ungdom publiseres også på siden, og man finner i tillegg annen helseinformasjon i form av nedlastbare brosjyrer, spill og tester.

Gå til Klara klok >>les mer

Gå til Ung Hels >>les mer

Skrevet av:
Redaksjonen

Publisert:
22.02.2006

2019@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer

Brukerundersøkelse forebygging.no
(tar under 1 min)