Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: 287f0e
(Skriv inn koden over.)

 

Karmøy fikk Ungdommens forebyggingspris

Karmøy kommune fikk idag tildelt den nyopprettede Ungdommens forebyggingspris. Det var Ungdomsrådet i Karmøy som nominerte kommunen til prisen, - og de fikk prisen for sitt fokus på å involvere barn og unge i utformingen og gjennomføringen av rusforebyggende arbeid.

Ungdommens forebyggingspris er opprettet av Helse- og omsorgsdepartementet i forbindelse med opptrappingsplanen for rusfeltet. Hensikten er at prisen skal stimulere kommunene til godt rusforebyggende arbeid. Prisen blir delt ut til en kommune som har utmerket seg i å involvere barn og unge i utforminga og gjennomføringa av rusforebyggende arbeid.

Ungdommens forebyggingspris er på 300.000 kroner og skal gå til arbeidet med å videreutvikle eller styrke god forebygging av rusrelaterte problem.

Statssekretær Ellen Pedersen fra Helse- og omsorgsdepartementet delte ut selve prisen i Steinkjer i dag. Både statssekretæren og juryen la vekt på at Karmøy kommune har jobbet systematisk over lang tid med det rusforebyggende arbeidet i kommunen, og at de kan vise til konkrete resultater av denne satsningen.


Les mer om tildelingen på Helsedirektoratets nettside >>les mer

Les mer om saken på Karmøy kommunes nettside >>les mer

Les om Karmøy kommunes prioriteringer i rusforebyggende arbeid >>les mer

Skrevet av:
Redaksjonen

Publisert:
08.12.2008

2020@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer

Brukerundersøkelse forebygging.no
(tar under 1 min)