Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: 1qq7bs
(Skriv inn koden over.)

Velferdsteknologikonferansen-2018
7. juni 2018 10:00 - 8. juni 15:00
Sted: Fornebu
Arrangør: Faglig Forum

Velferdsteknologi anno 2018, kap. 5 er den femte «kapittelkonferansen» Faglig Forum arrangerer. Vårt mål er å være den kurs- og konferanseleverandør som har størst kunnskap, bredest nettverk og mest kompetent perspektiv om hva fremtiden vil bringe av nye løsninger og hvordan løsninger sammen kan spille på lag. Vi har et fagnettverk i hele Skandinavia som vi spiller på lag med når vi lager våre konferanser, og vi har leverandører og utviklere som gjerne deler sine produkter og kunnskaper med oss. Til sammen er det en garanti for at våre konferanser vil gi deg ny, viktig og inspirerende kunnskap. Vårt budskap er derfor; delta og bli klokere på velferdsteknologi.

Kapittel 5 konferansen vil spesielt fokusere på teknologier som virker- og som har vist sin nytteverdi!

Vi inviterer til erfaringsutveksling for å lære av «andres feil», men ikke minst av de som har tatt de riktige beslutningene. Og som med overbevisning kan vise hvordan teknologien gir effekter, -både hos den enkelte bruker og i organisasjonen. Vi skal lære om produktutvelgelse og utvelgelse av leverandører. Vi skal lære om hvor viktig det er å bygge en kunnskapsbasert grunnmur blant alle ansatte. Og vi skal fortsette å lære om evaluering.

Kapittel 5 inneholder bl.a. status for Velferdsutviklingsprogrammet, hvor nå flere enn 200 kommuner deltar. Vi har invitert inn gode eksempler fra dette programmet, men også hvilke erfaringen en av Skandinavias fremste kommuner har etter 10-års innsats med implementering av velferdsteknologiske løsninger. Mange utstillere vil vise fram det siste innen teknologiløsninger.
Vi håper at kapittel 5 vil inngå i den oppdatering alle kommuner må ta seg tid til, og at vi denne gangen vil samle flere enn 300 deltakere fra hele Norge.

Våre kapittelkonferanser har til mål å være retningsgivende i Norge. Vi presenterer erfaringer, suksesser, men også fallgruber. Det viktigste er å presentere begeistring for velferdsteknologiske løsninger. Konferansene gir plass til dialog og debatt, strategi- og perspektivtenkning og konkret kunnskap om ulike produkter. Vi fokuserer på trender og utfordringer, og på mange måter rammen for den innovasjon som er nødvendig i morgendagens norske kommuner.

KURSKALENDER
fr
08
jun

20 år med LAR i Norge, Rapportlansering

Galeien, Bygg 45 Ullevål sykehus

Det er nå 20 år siden Stortinget vedtok at metadonassistert rehabilitering - senere legemiddelassist

fr
08
jun

Selvorganisert selvhjelp, erfaringssamling i Telemark

Lærings og mestringssenteret Sykehuset i Telemark, Skien

Vi inviterer til erfaringssamling for å dele og hente inspirasjon om praktisk selvhjelpsarbeid i Tel

ti
12
jun
 
 
ma
11
jun

Arbeid i møte med vold og trusler i helse og sosialsektoren

Gardermoen

En konferanse om forståelse av vold og trusler, om forebyggende tiltak og etterarbeid. En viktig kon

2019@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer