Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

(URL til siden blir automatisk lagt inn i e-post meldingen.)

Kode: vd3632
(Skriv inn koden over.)

 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for forebygging.no. forebygging.no er ansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. FUNN AS er vår databehandler, og er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Her gjelder en egen databehandleravtale som sikrer personvernet.

Personopplysninger som behandles

Forebygging.no samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Kun navn og mailadresser innhentes til nyhetsbrevene.

Hvordan informasjon innhentes?

Forebygging.no samler inn opplysninger gjennom påmeldingsskjema til å motta vårt nyhetsbrev.

Vi bruker analyseverktøyet Google analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra KoRus-Nord til andre aktører.

Formålet med informasjonen som innhentes

Forebyggging.no sender ut nyhetsbrev via e-post cirka 8-10 ganger i året. Vi sender kun ut informasjon om faglige saker som vi anser er av legitim interesse for våre nyhetsmottakere.

Du kan melde deg av når som helst.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom påmeldingsskjema for nyhetsbrev lagres i Epi-server.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes ved at man selv kan melde seg av nyhetsbrev, eller ved å kontakte oss på post@forebygging.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Behandlingen av personopplysningene er basert på faglig legitim interesse.

Dersom du mener at forebygging.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 76967310
post@forebygging.no
KoRus-Nord, Teknologiveien 10, 8517 Narvik

2018@forebygging.no    Redaktør: Beate Steinkjer